Det poppar upp nya escaperoom här och var just nu, både i Malmö och i hela Sverige. I Malmö finns det många olika typer av escaperoom och vi har provat en del av dem. Nu var det dags för mig och min familj att prova på Fox in a box, på Djäknegatan i Malmö.

Vår fångvaktare var hård och uppskattade varken flams eller skratt. Vilket gjorde att vi blev ännu fnittrigare. Hon spelade rollen som iskall fångvaktare såå himla bra.

Vi blev uppdelade två och två och inlåsta i två celler. Vi såg varandra och vi kunde prata med varandra, eller jag menar vi såg varandra och vi skulle prata med varandra. När vi såg oss runt i rummet så kunde vi först inte förstå hur vi skulle hitta några ledtrådar. Det var i stort sett ett tomt rum med en säng och en madrass. Men efter att ha letat lite så löste vi många ledtrådar, vilket vi tyckte var superkul. Jag såg på deras hemsida att de rekommenderade från 14 år. Min son som är 12 år klarade det hur bra som helst.

Jag tycker att Fox in a box är ett roligt och utmanande escaperoom. Detta är en aktivitet som passar lika bra med familjen som med vänner eller som teambuilding.

Efter en timmes uppdrag på Fox in a box så var vi hungriga och åt mat på Texas Longhorn. Flera gånger under middagen så pratade vi om alla de ledtrådar vi hittade…. Men det är ju inget som jag kommer skriva här :).

/Pernilla

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera