Camping är något som vi har som tradition att vara iväg på, ibland fricampar vi och ibland blir det camping på en campingplats. Denna sommaren (2017) har vädret i Skåne varit minst sagt ostadigt. En dag har vi haft sol och sommar, nästa regn, blåst och höst. Så när vi skulle åka iväg på vår årliga campingnatt så gällde det att hålla hyfsat koll på när vädret skulle vara okej. Vi hittade två dagar då vi inte hade något bokat och vädret såg ut att kunna stämma in på campingväder.

Vi packade ihop våra saker och körde till Ringsjöstrands camping. En rätt liten camping, men med restaurang, minigolf, lekplats och båtuthyrning, ungefär det som vi önskar nyttja det närmsta dygnet. Även toaletter och andra faciliteter var väldigt fräscht och lättillgängligt.

På eftermiddagen var vi på lekplatserna, lekte i sjön, grillade och satte upp tältet.

  

På kvällen när vinden hade avtagit så hyrde vi roddbåt och vi åkte ut på sjön. Som vi njöt av den turen.

När vi lagt oss i tältet för att sova, bestämde regnet sig för att komma på besök. Det öste ner och ett tag var jag rädd att det skulle regna in. Det gjorde det inte som tur var. Vi somnade och sov så gott en kan göra på ett tunt liggunderlag….

Vår två-åring sov till kl 8:30, inte trodde en att vi skulle få sovmorgon på vår campingtur.

Solen sken och dagen erbjöd sommar med morgondopp i Ringsjön.

/Pernilla

 

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *