Våra boende på vår Skottlandsresa var väldigt blandade. Första hotellet var ett billigt hotell, men ett bra utgångsläge för att köra vidare för att upptäcka Skottland. Vi bodde fyra nätter på olika ställen i Skottland och det var verkligen fyra olika sorters boende, vilket jag tycker är kul.

Edinburgh

  • Första natten var bara ett kommaframsentpånattenochsovanågratimmarhotell. Ibis Budget var väldigt prisvärt, men lite konstigt hotell. Vi blev inte riktigt klara på vad man haft här tidigare…. (se toalettbild) Hotellet låg precis i utkanten av Edinburgh och kostade bara några hundra kronor för ett dubbelrum med frukost.

Isle of Skye

  • B&B Riverside Cottage på Isle of Skye är ett fint och fräscht ställe. Andy och Li Nea var otroligt vänliga och hjälpsamma värdar. Och frukosten, den var verkligen något speciellt. De hade dukat och lagat den med omsorg. Jag smakade Haggis för första gången (och antagligen den sista med). Den såg aptitlig ut och smakade helt okej, det enda som var problemet för mig var att när man vet vad som är ingredienserna så är jag inte lika sugen på lever, lunga och hjärta från får. Hemmagjord yoghurt, fruktsallad, nybakat bröd och kaka bjöd de också på.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_6879-1-768x1024.jpg

Nairn

  • Muthu Newton Hotell i Nairn ligger ca 30 minuter från Inverness. Det är ett slottsliknande hotel med anor från 1872 och Charlie Chaplin besökte hotellet regelbundet vilket syns på olika ställen.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7162-768x1024.jpg

Edinburgh

  • I Edinburgh bodde vi på Frasers Suites, ett fräscht hotell med fantastiskt bra läge och utsikt mitt i city. Det enda som möjligtvis skulle kunna vara nackdel är om du precis som vi kommer med bil att det inte finns parkeringsplats vid hotellet, men bara några minuter bort fanns det allmänna parkeringsplatser i parkeringshus.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_7382-768x1024.jpg

Om du vill ha tips på aktiviteter i Edinburgh kan du kolla här vad Magdalena hittade på med sin familj när de var i Edinburgh. /Pernilla

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera