Precis som för många andra har år 2020 inte blivit som vi hade tänkt oss. År 2020 har hitintills inneburit flera olika utmaningar. En av de utmaningar har varit att tänka om och acceptera att våra tidigare planer har hamnat i papperskorgen. Vi har behövt tänka om och ändra spår. Vi har och vi kommer fortsätta fokusera på vårt närområde denna sommar. Tur att det finns många skånska pärlor! En av de pärlorna är Anita på Börringekloster som vi besökte ikväll med två av våra vänner.

En kort bilfärd från Malmö

Anita på Börringekloster ligger 2,5 mil öster om Malmö. I det välbevarade f.d. ridhuset och stallet från 1800-talet finns idag café och restaurang, konstgalleri och en butik.

Konsert med Dragon Dolls

Här på Antia på Börringekloster anordnas även olika evenemang. Ikväll kom de skönsjungande Uppsalatjejerna Dragon Dolls på besök.

Det var tänkt att konserten skulle vara utomhus, under den röda kastanjen, men vädergudarna hade tydligen andra planer.

Tillsammans med drygt 20 andra satt vi i den mysiga gamla stallbyggnaden istället. Eftersom vi var så få kändes som att vi var på ett privat evenemang. Tjejerna i Dragon Dolls bidrog till den familjära stämningen genom att vara personliga charmiga.

Middag

Efter ca en timmes konsert tog Dragon Dolls en paus och då blev vi serverade middag inne i det gamla ridhuset.

Vi fick vars en tallrik fylld med diverse läckerheter.

Vi var alla överens om att det är ett superbra koncept att konserten delades upp och att vi fick middag samt fick möjlighet att prata med varandra en stund mellan akterna. När vi, ett par timmar senare, begav oss ut i den något kyliga sommarkvällen konstaterade vi alla att vi hade haft en riktigt bra och mysig söndag kväll. Tack Anita på Börringekloster och Dragon Dolls för en härlig kväll.

/ Magdalena & Pernilla

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera