Vi var förväntansfulla redan innan vi kom till Ronneby Brunn, detta då vi för några år sedan var två dagar på Ronneby Brunn. Det var sommaren när det inte var mycket sol och vi svenskar längtade efter värme. Den gången kollade vi in väderprognosen och såg att det fanns två dagar då solen skulle skina i Ronneby. Vi reste dit och hade två härliga dygn med sommar, bad och lek. Det kändes mer som vi var utomlands än som om vi var i Sverige. Därav längtan att komma tillbaka.

Denna gången var Ronneby Brunn bokat i lång tid i förväg utan väderkoll. Så det var mest att hålla tummarna att vi än en gång skulle få fint sommarväder.

Utomhusbadet

När vi kom fram sken solen och vi kastade oss ner till poolområdet med en gång. Det som var en stor skillnad mot förra gången var att det var mindre folk. Vilket vi uppskattade, men så var detta besöket precis innan semestrarna började. Vi åkte rutschkanor, virvlade runt i forsen, simmade, plaskade i det lilla vattenlandet och värmde oss i den varma poolen.

Spa

På Ronneby Brunn finns det ett spa med pool, jacuzzi, torrbastu, ångbastu och utejacuzzi. Spaavdelningen har vissa tider öppet för barn i alla åldrar. Detta passar oss perfekt med tanke på att vi är en familj med två vuxna och tre barn med spridda åldrar på 3, 12 och 15 år. Vi alla gillade även det jättemycket.

Vi satt ute på kvällen och åt mat och spelade spel och pratade. Vi visste inte det då, men dagen efter kom det fram en kvinna och hennes man. De sa att de tyckte det såg så mysigt ut kvällen innan att vi satt och spelade spel med varandra. Gulligt av dem att säga det till oss! När jag är ledig och har mer tid tån i vardagen tycker jag att det är så mysigt att kunna spela spel och prata en massa med min familj.

/Pernilla

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *