Vi har under lång tid velat åka till Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona. Nu när vi och våra män är fullvaccinerade känns det äntligen möjligt att resa hit. Det visar sig vara värt väntan, för vi får en fantastisk upplevelse. Vi väljer Spapaketet Öresund som innebär tillgång till rooftop Spa, trerätters-meny i restaurangen Sofia by the sea, frukostbuffé samt fri träning i gymmet. 

Hotellet

Hotel Öresund Conference & SPA är modernt och fräscht och är vackert beläget vid nya hamnen i Landskrona. 

Våra rum har balkonger och har fin utsikt över marinan. Det gillar vi!   😀

Rooftop Spa

Hotellets SPA ligger på översta våningen. Här finns två utomhuspooler, två bubbelpooler inomhus och en bastu. Det är fri tillgång till vatten, kaffe, te och frukt. Om du vill kan du även få spabehandlingar när du är här. Det går att välja mellan olika kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar samt pedikyr och massage. 

Det är en vacker utsikt från SPA-avdelningen utöver hamnen.

Restaurang Sofia by the sea

I restaurangen Sofia by the Sea serveras jättegod mat med gott vin i en vacker miljö. Vi får välja mellan två förrätter, två huvudrätter och två efterrätter. Vi är alla överens om att det är svårt att välja vad vi ska äta för att allt låter så gott. Det bästa av allt är att det inte bara låter gott, det är fantastiskt gott också. 

i närområdet

Vi går en runda tidigt på morgonen.  Fästningen Landskrona citadell är från 1500-talet och ligger i närheten av Hotell Öresund. Citadellet är en av nordens bäst bevarade vattenfästningar. Även om vi har varit i Landskrona har vi,  märkligt nog, inte besökt citadellet tidigare.

Innan vi går tillbaka till hotellet för att äta frukost passar vi även på att ta en promenad på stranden.  

Här är vi! Dags att checka ut efter en superb vistelse på Öresund Conference & Spa. 

/Magdalena & Pernilla

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera