Sushi, mmm så gott även om det är som min mamma säger ris och rå fisk, hur kan det vara gott. Men det är ju det:). För några veckor sedan var det dags att ta med familjen till restaurangen Chill Out Sushi.

I vår familj är vi två vuxna och tre barn. Med andra ord inte så ofta vi alla fem tycker om samma mat. Sushi är dock något som vi alla enats om för länge sedan att vi gillar. Vi t.o.m. gillar det jättemycket.

På bilden nedan så är det en stor Buddha som hänger uppochner från taket och fönstren har de satt för med reklambilder. Vilket gör att det mer känns som man är i Japan än känns som man är i Limhamn, Malmö.

Som så många andra gånger när det nalkas mat så kommer kameran eller mobilen fram försent, för man är så hungrig och hugger in direkt. Någon som känner igen sig? Här kom iallafall några av sushibitarna med. Dessa var mer klassiska sushi, men de har även sushi med mer sting i som var gudomligt goda. 

/Pernilla

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera