Att resa är något som vi båda älskar. Våra resor börjar oftast långt innan avresedagen. Det bästa efter att resa är att planera resor. Avkoppling för oss är att i lugn och ro få möjlighet att läsa om olika resmål. Ibland är det platser vi har bokat att vi ska resa till och ibland är det platser som vi drömmer om att resa till. Enligt en undersökning som bubotree.com tagit fram planerar människor såklart olika lång tid inför en resa. 26% av de tillfrågade lägger ner fem timmar eller mer för att läsa om landet, aktiviter, sevärdheter och tips på boende och restauranger.

Vi letar information på olika ställen. Det händer att vi lånar resehandböcker på biblioteket, men oftast sitter vi framför datorn och googlar på resmål. Ibland kan det vara svårt att ha restips på olika sidor. Det fina med bubotree.com är att det är möjligt att spara tips så att allt finns på ett och samma ställe. Fantastiskt smidigt! 

Bubotrees historia

Historien bakom namnet bubotree tycker vi är fin. Först tänkte Jennie, Joakim, Sandra och Jacob, som startade bubotree.com, att de ville att deras plattform skulle heta något med travel. Men då det redan var upptaget var de tvungna att tänka om. När Sandra gick in i sin sons rum och såg en liten uggla tänkte hon att ugglor har ju koll på allt och då tog hon reda på vad uggla heter på latin. Ordet Tree ville grundarna av bubotree.com ha med, eftersom alla grenar går ihop till ett på ett träd. Bubotree lanserades 2018 och sedan dess har många delat med sig av restips (bubs). Visst vore det otroligt bra och kul om vi blir fler. Vi hoppas att du precis som vi vill gå med i bubotree.com. Då kan du också på ett smidigt sätt spara, organisera tips och planera tillsammans med dina vänner inför nästa resa och när du kommit hem kan du dela med dig av dina bästa tips. Visst låter det kul och bra! 

Det är självklart gratis att registrera dig på och här kan du få mer information om hur det fungerar.

Planera din nästa resa med hjälp av våra tips på bubotree.com

Om du vill uppleva vårt fina Malmö kan du kolla här.

Om du är nyfiken på Edinburgh och Skottland har vi några tips till dig.

Eller om du precis som vi gärna återkommer till Grekland, men du funderar på var i Grekland du vill resa. Då kan du få inspiration och hitta vad just du önskar.

I samarbete med Bubotree.com.

/Magdalena och Pernilla

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera