www.momondo.se


Momondo en webplats som hjälper dig att hitta de bästa resorna.

Häromdagen fick vi ett riktigt roligt besked – vi har blivit invalda i Momondos Open World Travelser ambassadörsprogram. Det innebär att vi numer är ambassadörer för Momondo. Det känns väldigt kul!

Att vara open world ambassadörer för Momondo innebär att vi kommer få  tillgång till de allra senaste kampanjerna, bra erbjudanden, nya funktioner och roliga tävlingar från Momondo. Vi ser verkligen fram emot detta. Det bästa av allt är att vi kommer att dela med oss av detta till dig! 

Vad är Momondo?

Momondo är en global webbplats för resesökning. Sökmotorn jämför massor av erbjudanden på flyg, hotell och hyrbilar. Det finns andra webplatser som gör det samma, men det har framkommit i många olika oberoende tester att Momondo konsekvent hittar de billigaste priserna. 

Vad är det som gör att Momondo är så bra att använda?

Vi har under många år använt oss av Momondo när vi söker flygbiljetter, hotell och hyrbilar. Visst har vi undersökt andra webbplatser också, men gång på gång har vi återvänt till Momondo eftersom det är här vi hittar de bästa priserna och det är ett lätt sätt att söka det vi letar efter. Fast Momondo handlar inte bara om att det är ett lätt sätt att hitta de billigaste priserna. Här kan du också finna inspiration som hjälper dig hitta till platser som du kanske aldrig hört talas om tidigare. 

Om du inte behöver åka specifika datum är det jättebra att använda sig av funktionen priskalender. Med hjälp av priskalendern är det lätt att hitta de billigaste och bästa flygresorna. Det kan skilja mycket pengar mellan olika datum. Ibland kan en dag innebära stor prisskillnad. 

Hoppas att du vill följa med oss under vår tid som Momondo-ambassadörer!

/ Magdalena & Pernilla

Detta inlägg är ett samarbete med Momondo.

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera