Äntligen dags för Spa på ästad vingård

Spa, det är något som jag gärna går på. Och de senaste åren då det varit pandemin har just Spabesöken ökat för mig, då vi inte åkt utomlands på länge. Ästad Vingård är ett spa som länge stått på
min jag-vill-åka-till-lista.
Varför Ästad vingård hamnat på den listan är bl. a för att det ser
fantastiskt ut på deras hemsida, jag har sett flera influensers dela det på sociala medier och även en
del vänner har varit på Ästad och superlativen har haglat efter deras vistelser på Ästad. Nu är det äntligen dags för mig och min man att njuta.
På Sinnenas Spa börjar man med en tvagning, duschstrålar som kommer sidledes och möjligheter till kroppskrubb, vi var mjuka och lena innan vi började bada och basta.

Inomhusmiljöerna är inspirerade av skogstemat med färger och ljud. Min absoluta favorit är bastun som heter Sjö. Där sitter man i en bastu som känns som en båtbrygga, med möjlighet att doppa och svalka sig i vattnet.

Utomhusmiljöerna med fyra olika bastu, varav en är ångbastu och flera möjligheter att kallbada. Vi doppade oss flera gånger i det fem-gradiga vattnet och värmde oss igen i en ny bastu antingen i en liten vedeldad bastu eller i en stor undervattensbastu.

Restaurangen Logen
Här åt vi en fyra-rätters middag. När vi såg menyn och där stod att andra rätten var en svampsoppa så tänkte jag att det var typiskt då jag inte äter svamp. Vi frågade om det fanns möjlighet att byta ut den och med väldigt kort varsel erbjöd de mig en hummersoppa istället, omg så gott och vilken tur
att jag frågade. Det är god service.

/Pernilla

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om oss
Välkommen till vår reseblogg! Här delar vi med oss av aktiviteter, utflykter och resor som vi gör.

Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa.

Continue reading...
Kontakta oss gärna
Prenumerera