Vi är två väninnor som träffades på en gemensam väns bröllopsfest 2008. Redan där och då förstod vi att vi hade många gemensamma intressen, speciellt att resa. En kort tid därefter började vi jobba ihop, vilket vi gjorde under några års tid. Jobbet fördes oss närmre varandra och så fort vi fick en stund över pratade vi om resor vi gjort och resor vi ville göra. Vi gjorde upp resrutter var för sig och tillsammans. 2016 startade vi vårt gemensamma instagramkonto Travelsis_ för att vi vill dela med oss av våra resor och upplevelser med en förhoppning att kunna inspirera andra.  Vi är inte biologiska systrar, men vårt enorma intresse för resor och upplevelser medför att vi känner oss som just Travelsis.

Magdalena

Magdalena

Mitt intresse för andra länder började väldigt tidigt i livet. Min mamma har berättat för mig att jag redan som liten satt och snurrade på familjens jordglob och ställde frågor om länder när och fjärran. 18 år gammal uppnådde jag mitt första egna resmål: att resa jorden runt. Den resan medförde att jag verkligen fick förståelse för hur berikande det kan vara att resa och det blev därefter självklart för mig att prioritera att resa framför andra saker. Jag lever  tillsammans med min man och våra två barn födda 01 och 06. 

Mina tre drömresor: Costa Rica, Mikronesien och Filippinerna.

Mina tre favoritresor: Bora Bora, Sydafrika och Uganda.

Pernilla

Redan som liten reste jag mycket, tack vare min mamma som också älskar att resa. Även min mormor och gammelmormor reste mycket i sina liv utifrån de förutsättningar som fanns då. Min gammelmormor flög en del i Europa och min mormor flög som pensionär till länder som Indien och Australien. Så man kan säga att jag har resor i mitt DNA. Jag älskar att se och upptäcka både nya och gamla platser, både stora och små resor. Jag tycker det är spännande med olika kulturer och stimuleras av att träffa människor. Jag lever tillsammans med min man och våra tre barn födda 03, 06 och 15.

Mina tre favoritresor: Borneo, Nepal och Thailand.

Mina tre drömresor: Nya Zeeland, Maldiverna och Sydafrika.

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *