I centrala Malmö ligger Teamtastic. Hit kan du komma med din familj, dina kollegor eller vänner för att ha en rolig och utmanande timme. Den viktigaste egenskapen att ha med dig in på Tematastic är förmågan att kunna samarbeta. En dos envishet kan också vara bra att ha. 🙂

Vi möts med glädje och energi

När vi går in i lokalen på Hamngatan där Teamtastic ligger möts vi av en strålande positiv kille. Med energi och glädje berättar Joakim vad aktiviteten går ut på. Vi blir direkt ivriga att köra igång!

Teamtastic har nio olika rum

Det finns nio olika rum och i alla rum får vi olika utmaningar. Vi får endast en chans att lösa uppgiften i rummet. Inte nog med det, vi får bara vara inne i varje rum i fem minuter.
Innan vi går in i rummet får vi läsa vad utmaningen handlar om och vi kan då direkt lägga upp en gemensam strategi för hur vi ska klara uppgiften på bästa sätt. Så fort vi stiger in i rummet stiger pulsen lika snabbt som klockan tickar ner. Vi vill såklart nå den högsta nivån som är 10!I vissa rum går det riktigt bra för oss. Vi känner att vi har ett välfungerande samarbete och vi kompletterar varandra. I andra rum går det mindre bra. Det är bara att ta nya tag och ladda om inför nästa utmaning!Det är verkligen jättekul att rummen är olika. I ett rum behöver vi vara reaktionssnabba, i ett annat rum behöver vi vara smidiga och i ett tredje rum behöver vi vara pricksäkra o.s.v.  Det som är gemensamma nämnare för alla rum är att vi behöver kommunicera, samarbeta och vi behöver vara snabba.  

“Tiden går fort när man har roligt”

Timmen går otroligt snabbt. Det är fantastiskt roligt! Vi skulle kunna göra om det igen direkt! Teamtastic är en suverän familjeaktivitet, men det vore även jättekul att gå hit ett gäng vuxna. Jag har faktiskt redan planer på att utmana mina vänner här. Can´t wait… 😉
/Magdalena