St Peter´s Pool

Jag fick ett tips av vår instagramvän lyckligamoa https://www.pictaram.com/user/lyckligamoa/2903025766 att åka till St Peter´s Pool. Det är väldigt kul att jag genom Travelsis får tips på sevärdheter på de resor jag gör. Lika mycket inspiration som jag får, hoppas jag att du får av Travelsis på instagram eller här på bloggen.

Vi körde till St Peter´s Pool och det var hyfsat lätt att hitta dit med hjälp av GPS. Det finns vägskyltar på Malta, men ibland har de en benägenhet att helt plötsligt bara försvinna.

Vi valde att sätta bilen på en mindre väg innan en smal, stenig och guppig väg, vilket vi var glada för när vi såg skicket på vägen till parkeringsplatsen.

Väl nere vid St Peter´s Pool så var det många modiga människor som hoppade. Två av dem var mina familjemedlemmar, både man och dotter. Så modiga och coola och de gjorde det ännu en gång.

Det var lite svårt att bada med vår minsting där iochmed att det är djupt överallt. St Peter´s Pool är väl värt ett besök oavsett om du är den modiga sorten eller om du är som mig, bara en som står på kanten och tittar på./Pernilla

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *