Saker som gör mig lycklig

Att känna värmen av solen på huden, ljuset av en blå himmel, doften av solkräm och ljudet av vågorna, gör mig lycklig. Vi har haft soliga dagar sedan vi kom hit, mycket soligare än jag vågat hoppas på. Det känns även så bra att veta att vi går mot den årstid som kommer fortsätta att erbjuda mig allt detta som jag njuter av när vi kommer hem.

Söt jordekorre

Vårt hotell Princess är ett all-inclusive hotell, vilket jag tänker är att föredra på detta läget. Då det mest är hotell som ligger runtomkring och inte mysiga restauranger. Detta har fungerat väl för oss, då tanken mest var att bada och vara tillsammans. Bada har vi gjort även om det varit lite svalt ibland (ca 22 grader i hav och pool), men lite varmare de senaste dagarna. Tid tillsammans har vi också haft, alltifrån lek i sanden på stranden, i poolen, spelat sällskapsspel, biljard och bordtennis. Kanske att jag behöver semester efter semestern ;). Någon som känner igen sig i det??

Nu är en härlig semestervecka slut, och vi tackar Fuerteventura för det som vi fått med oss.

/Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *