Mys på Ystad Saltsjöbad Spa

En av de saker som jag är väldigt bra på, är att hitta anledningar till att fira. Nyligen hade jag och min man bröllopsdag och det tyckte jag var extra mycket värt att fira. Tur att jag har en man som är bra på mycket och en av de saker han är väldigt bra på det är att lyssna på mig :). Sagt och gjort, vi bokade en övernattning på Ystad Saltsjöbad Spa. 

Läget

Ystad Saltsjöbad Spa ligger på ett fantastiskt läge vid havet. Vi bestämde oss för att börja med en strandpromenad när vi kom fram. En spa-helg kan inte börja mycket bättre än en promenad vid havet för att sedan gå in och värma sig i en varm, vacker och lugn miljö.

Magen kurrade och på Restaurang Vitas, som är en fransk-amerikansk bistro, åt vi åt en av de godaste lasagner vi någonsin ätit.

Inredningen alltså!!

Spa

På Ystad Saltsjöbads hemsida går det att läsa att Creek Experience är en jordenruntresa och det tackar jag inte nej till ;-). Det är såklart ingen riktig jordenruntresa, utan det är en upplevelse där du får njuta av olika spa- och basturitualer. Miljön är inspirerad av regnskog och de olika upplevelserna har inspirerats från olika delar i världen.

De som känner mig, vet att jag oftast tycker om när det händer saker. Att vara på spa är inte så mycket ”det händer saker”, men trots det så älskar jag det!!

Att bada, basta, ligga i en stor säng framför en brasa eller med utsikt över havet och lyssna på lugn musik. Att vara på spa är nästan som att tiden har stannat, inga tider att passa och dålig koll på vad tiden är har jag också.

Njutbart

Maten

Efter allt badande och bastande så var vi hungriga …igen. Vi har varit på en del spa och det är inte självklart att maten faller en i smaken när det ingår en trerätters middag. På restaurang Port fanns det fyra rätter att välja mellan på förrätt, huvudrätt och efterrätt. Resultatet av det var att vi valde de rätter som vi var mest sugna på och vi var supernöjda med maten. Det såg fint ut och det smakade gott.

Skaldjurssoppa
Perfekt tillagad ryggbiff
Kombon choklad, lakrits och hallon=mmm

Ett besök på gymmet hann vi med innan vi badade och bastade ännu mer.

Utsikten från bastun

Tack Ystad Saltsjöbad för fantastiska dagar, jag lovar att vi ses igen!/Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *