Helikopter över The Strip

På våra barns Bucket lists står det flera olika saker. En av deras önskningar har varit att åka helikopter. Las Vegas känns som ett bra ställe att låta en dröm gå i uppfyllelse. Jag har åkt helikopter över Gran Canyon tidigare. Då flög vi över Lake Mead och Hoover dam. Därefter landade vi och hade picnic i Gran Canyon. Att sippa på ett glas champagne vid Coloradofloden, nere i Gran Canyon var en riktigt häftig upplevelse. Denna gång åkte vi inte helikopter till Gran Canyon, utan vi åkte över Las Vegas istället. 

Sista kvällen i Las Vegas

Vi inledde vår sista kväll i Las Vegas med att besöka ytterligare några hotell.

The Mirage

Paris

Inne i Paris-hotellet

New York

BellagioInne i Bellagio

Inne på Planet Holliwood-hotellet ligger Gordon Ramsays hamburgarestaurang. Jag är ingen stor beundrare av hamburgare, men Gordons hamburgare tyckte till och med jag var fantastiskt god!

Överraskning

Mätta och belåtna gick vi tillbaka till vårt hotell, The Venetian. Väl där gick vi till parkeringsplatsen där en chaufför stod och väntade på oss. När han sade till oss att  han skulle ta oss till en liten flygplats för att vi skulle åka helikopter gapade våra barn av förvåning. Vi hade bokat helikopterfärden utan deras vetskap. Barnen hade först svårt att tro att de var sant. De blev otroligt glada! Och de blev nog lite nervösa också… :-)Vi hade världens roligaste chaufför som gjorde att färden till flygplatsen fylldes med skratt. I helikopterns vinddragPirrigt innan avfärd

Wow, så himla häftigt det var! Vår pilot var fantastisk! Alice och Jonathan fick sitta bredvis piloten och han skojade och gjorde barnen delaktiga i helikopterfärden. Barnen skrattade och skrek av skräckblandad förtjusning. Jag aldrig hört Alice säga ” Oh, my god”  så många gånger som hon gjorde när vi flög. Vi i familjen, piloten och de två andra passagerarna skrattade glatt åt hennes glädje!

Avslutningen på vår semester hade inte kunnat bli bättre! Vi skapade verkligen ett gemensamt minne för livet! Vilken tur att barnen hade “åka helikopter” på sina Bucket lists. 🙂

/Magdalena