Dublin

Dublin

Från Galway var det dags för oss att åka tillbaka till Dublin. Resan skulle kunna ta två timmar, men eftersom vi valde bort motorvägen halvvägs och istället körde på de små slingriga vägarna tog resan lite längre tid.  Om du ska resa mellan Galway och Dublin kan jag rekommendera dig att köra på småvägarna, det är så mycket vackrare och mysigare än att åka på motorvägen.

När vi kom till vårt hotell Radisson Blu  i Dublin fick vi en glad överraskning. Vårt familjerum hade uppgraderats till en svit! Vi var helt omedvetna om det när vi satte rumsnyckeln i dörren. Önskar att jag filmat barnens glädjefnatt när de gick runt i sviten. 🙂

Det är första gången någonsin som vi tittat på TV när vi badat. Som tur är hade vi en toalett till, så vi var och en av oss kunde bada i lugn och ro.

Vår första dag i Dublin var på långfredagen, vilket innebar att alla barer och restauranger ute på stan var stängda. Vi fick därför stanna och äta på vårt hotell, vilket inte gjorde oss någonting. Det blev en supergod middag!

Brödet  serverades med smör och rostad vitlök. BBQ-brickan var fullt tillräcklig för två personer.

Vi var så otroligt mätta efter huvudrätten, ändå lyckades vi få i oss dessert. Fast vi delade faktiskt  😉

/Magdalena 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *