Bubotree – en social plattform inriktad på resor

Äntligen finns det ett smidigt och kul sätt att planera nästa resa!

Är du en av dem som brukar planera dina resor genom att bl.a. läsa recensioner på Tripadvisor och/eller Pinterest? Är du en av dem som ibland blir besviken, att recensionen inte riktigt stämmer överens med dina önskemål på exempelvis en restaurang eller en sevärdhet? Nu är den tiden över!

På Bubotree kommer vi lägga upp tips på olika boende

Äntligen finns nämligen Bubotree! På denna sociala plattform kan du enkelt planera din kommande resa. Här kan du dela med dig av restips och här kan du få restips av dina vänner och personer du följer. På så sätt kan du få tips av personer vars omdöme du litar på. Omdöme som mer passar in på dina önskemål. På Bubotree finns allt du önskar dig vad det gäller reseplanering! Tanken är att du inte ska behöva söka runt på andra kanaler för att hitta det du söker. På Bubotree är alla tillförlitliga tips samlade på samma ställe. Visst är det perfekt!

Travelsis på Bubotree

Framöver kommer vi att använda oss av Bubotree när vi planerar våra resor. Vi har även börjat lägga upp tips som vi hoppas du och många andra kommer få glädje av. En av våra sk. board är Gdansk. Här har vi lagt upp tips (bubs) på restauranger och sevärdheter.

Om du inte planerat en resa, men känner för att bli inspirerad kan du enkelt bli det här. När du klickar på ikonen get inspired hittar du bubs från världens alla hörn! Smidigt och roligt på en och samma gång!

Vi kommer även lägga upp restaurangtips

Tips på Bubare

Det finns redan många intressanta Bubare att följa. Vi vill passa på att tipsa om några av dem och även om oss.

Anki är en tjej som delar med sig av fantastiska tips från många olika länder.

Jennie En av grundarna av Bubotree som inspirerar dig till att besöka platser när och fjärran.

Wordbytina är en tjej som har besökt många av världens länder. På Bubotree delar hon med sig av några av sina guldkorn.

Travelsis Precis som på vårt intagramkonto och på bloggen kommer vi dela med oss av resor, utflykter och olika aktiviteter på Bubotree.

Häng med du med!

Det är naturligtvis gratis att skapa ett konto. Här kan du gå in och skapa ditt konto.  Du behöver inte lägga upp egna restips för att vara med, men visst är det kul om du vill göra det. Gör som vi, gå med i Bubootree så ses vi där! 🙂

/Magdalena & Pernilla

Detta är samarbete med Bubotree

7 thoughts on “Bubotree – en social plattform inriktad på resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *