Brunch på Café Gustav Adolf

Vår, vinter sommar och höst. På mindre än två veckor känns det som att vi i södra Skåne har fått uppleva alla fyra årstider. Förra söndagen var sommaren på tillfälligt besök. Då var det svårt att tro att det hade varit snöoväder fem dagar tidigare. Idag har det varit blåsigt och regnigt och det är svårt att tro att vi för en vecka sedan satt på Restaurang och Café Gustaf Adolfs uteservering i gassande solsken och njöt av deras härliga brunch.

Brunch på Restaurang och Café Gustaf Adolf

Vi hade tur! Vi fick det sista lediga bordet på Gustaf Adolfs uteservering. Solen sken och vi fick snabbt ta av oss våra jackor. Vi skrattade gott att vi tagit med halsdukar. Det var som att vi inte riktigt kunde tro på att det skulle kunna bli en varm dag.Varje söndag från klockan 11 dukar Restaurang och Café Gustaf Adolf upp brunch i restaurangen. Det är en välfylld buffé bestående av bland annat  skaldjur, kallskuret, varma rätter, pannkakor, våfflor, ljuvliga efterrätter och frukt m.m. Härligt att det finns så mycket att välja på!

Ett glas cava och skaldjur en söndagsförmiddag känns verkligen lyxigt!

Underbart att äntligen kunna sitta ute!

Det var en skön stämning på uteserveringen och vi satt och njöt av solen, den goda maten och sorlet från alla människor. Det kändes nästan som alla Malmöbor begett sig ut i stan för att njuta av det helt fantastiska vädret. Visst är årets första värmande solstrålar något av det bästa som finns!

Servispersonalen på Gustaf Adolf var uppmärksam och trevlig. Även om det var en fullsatt uteservering var de snabba med att duka av bordet så att vi fick plats med våra nya tallrikar. Det var svårt att slita sig från bordet, så vi blev tacksamma när servitrisen berättade att det var ok att vi satt kvar så länge som vi ville. Först efter fyra timmar lämnade vi Gustaf Adolf mätta, belåtna och med solrosiga kinder. 🙂

/Magdalena & Pernilla